Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

La 2.7.2011 ilta n. klo 21 ja nuoret/summer hope ohjelmiston tilaisuus, vapaakirkon kesäjuhlilla. Nuoren tytön todistuksen jälkeen, kun rukoiltiin näin jotain. Sain näyn (koko näky tapahtui vihreän eri sävyissä.).

Iso risti laskeutui ylhäältä (kuvakulma alaviistosta) iskeytyen tukevasti maahan, jääden pystyyn. Sitten näin ilmakehästä käsin Pohjolan (Suomi, Ruotsi-Norja, Venäjä ja Baltian maat), ja kuinka Suomi väriltään "kirkastui" ja selkeni. Sumu, joka himmensi näkyvyyttä siis poistui. Ja kuinka se "kirkkaus" ja selkeys laajeni kulovalkeaakin nopeammin Ruotsi-Norjaan ja sitten Venäjälle, poistaen sumun himmentämästä.

--- --- --- --- --- --- ---

Ma 6.2.2012 CBSI-raamatturyhmässä, kun kitaristi ylistyksen aikana kiitti sanoin Herraa mahtavuudestaan, suljin silmäni ja sain näyn. Saamani näky on selvitys siitä, mitä tapahtuu ennen kuin tapahtuu yllä oleva näky.

Näin taivaan, kirkkaansinisen, jolla yksi iso valkoinen pilvi. Pilvestä lensi esille erittäin iso valkoinen kyyhkynen - näin sen alaviistosta. Kyyhkynen kaarsi hieman kauemmas ja alemmas, ja silloin näin sen selässä istuvan. Linnun kokoon nähden henkilö näytti tosi pieneltä (vrt. peukaloisen retket). Hän, joka linnun selässä istuu ja ohjaa lintua, on pukeutunut pitkään valkoiseen kaapuun. Kasvot ovat itse kirkkaus, ja hiukset säihkyvän vaaleat, väriltään kuin kultaa. Ja kyyhkysen pään päällä on risti, joka pian tiputettiin kyydistä (kenenkään koskematta siihen).

'Tähän loppui näyn uusi osa, MUTTA jatkui samantien muutamilla kohdilla vanhaa näkyä.'

Sitten näin (kaikki vihreän eri sävyinä) kuinka risti oli matkalla ilmakehässä, kovaa vauhtia kohti maata. Ja sitten näin sumuharson peittävän Pohjolan. Ja näky loppui siihen.

--- --- --- --- --- --- ---

La 18.2.2012 seurakunnan nuorten jumalanpalveluksessa, sain näyn. - Näin valkoista, johon oli piirretty punaisella Suomen nykyinen itäraja. Sitten sain tiedon, että Itärajan puolesta pitäisi rukoilla.

--- --- --- --- --- --- ---

La 25.2. 2012 seurakunnan nuorten jumalanpalveluksessa, sain näyn. - Näin Suomen ja jonkin verran ympärysmaita. Sitten Suomen maaraja sai jykevän muurin (suojamuurin hyökkäyksiltä turvaamaan) ympärilleen, alkaen Perämeren rannalta päättyen Suomenlahteen.

--- --- --- --- --- --- ---

Ma 25.6.2012 pienryhmän loppurukouksessa sain näyn. - Itärajan muuri on rakennusvaiheessa Joensuun korkeudella (etelästä pohjoiseen on siihen asti rakennettu) ja 3 muuraria oli muuraamassa koko ajan lisää. 2 Suomen puolella ja 1 Venäjän puolella.

--- --- --- --- --- --- ---

Ma 9.7.2012 pienryhmän loppurukouksessa, kun rukoiltiin Suomen puolesta sain näyn. - Mustaa joka puolella. Valkoinen ovi ja valkoiset karmit keskellä mustaa. Karmien välistä paistoi kirkkaus ja ovella oli selviä vaikeuksia pysyä kiinni. Oven takana paine kasvoi niin valtavaksi, että yhtäkkiä ovi lensi saranoiltaan 3-4 metriä ja kirkkaus oli valmis tulvimaan.

Ymmärrys näystä: Kun herätys tulee, niin se tulee niin lujaa ettei ole ovea, joka sitä pidättelisi.

--- --- --- --- --- --- ---

Ma 1.8.2012 pienryhmän loppurukouksessa sain näyn. - Näin piirtämäni kuvan Suomesta ilman tekstejä. Sitten sain tiedon, että Oulun korkeudella Itärajassa on aukko rukousmuurissa. Jos koet, että se on Sinun paikkasi, niin ota se paikka ja täytä se!

--- --- --- --- --- --- ---

Ke 15.8.2012 pienryhmän loppurukouksessa sain näyn. - Näin "vahvistetun" Länsirajan (Suomen ja Ruotsin välisen rajan lihavoituna). Tuli ymmärrys, että läntisen rajamme puolesta on rukoiltava ettei Ruotsissa sekä läntisessä Euroopassa oleva antisemitistinen henki juutalaisia kohtaan tulisi Suomen rajojen sisälle.

Euroopassa on liikkeellä/havaittavissa antisemitistisen hengen filosofista muotoa. (Aiheesta lisää: http://powerwithgod.suntuubi.com/?cat=9&lang=fi&y=2012&m=08&d=06)

--- --- --- --- --- --- ---

Ma 24.9.2012 CBSI-raamatturyhmässä loppurukouksen alkaessa... (ennalta sovittiin, että rukoillaan Suomenkin puolesta). Sain heti alussa näyn. Risti seisoi tanakasti keskellä koko Suomea. Suomi vihreän värinen... Korkeakaarinen vihreä kumpu, saman värinen kuin aiemmissa Suomen herätysnäyissä. Kuvakulma alhaalta päin. Kummulla on pystyssä iso ruskea risti. Näytti kuin rististä olisi liehunut Suomen lippu. Sitten kuvakulma muuttui, niin että ristin takaa paljastui lipputanko, jossa Suomen lippu oli, ja se oli omalla kummullaan. Lippu liehui, ja oli oikeasta reunastaan 3x kolmiomainen (viirimäinen lippu), reunat epätasaiset, lippu kangasta. Eivät saksilla leikatut, eikä valmiiksi ommellut.

Lisäys 8.2.2014: Turku rukoilee illassa pe 7.2.14 klo 20.11 (Martinkirkossa), kun Kristityt Yhdessä Ry:n naispuolinen yhteyshenkilö puhui radiotyön tärkeydestä yms. ..niin mieleeni tuli kirkkaasti tämä näky.

Kirjoitin kännykkään muistiin näin: Vertaa Radio Patmosta ja näkyä 'kuin patmoksen risti ja Suomen lippu salossa sen takana'.

Tajuntani/ymmärrykseni ei riitä. En osaa kuvailla sitä, mitä Henki minussa puhuu/kokee tästä, mutta se on todella rohkaisevaa.

--- --- --- --- --- --- ---

Ti 25.9.2012 pienryhmässä, kun puolestani rukoiltiin sain näyn. Ensin näin C:n ja sen sisällä B:n... CBSI. Sitten näin Suomi näkyä (24.9.) ja siitä Suomen lippua... Kuin lipusta puuttuisi ne kaksi kolmiopalaa... Näkyivät himmeänä paikoillaan.

- Ja molemmissa näyissä (24.9. ja 25.9.) ollut risti, näytti aivan samalta kuin Patmos Lähetyssäätiön puhujapönttöä koristava risti.

--- --- --- --- --- --- ---

Ma 22.10.2012 CBSI-raamatturyhmässä, loppurukouksen alussa, sain näyn/tiedon sanat. - Ensin näin nopeasti kuvan piirtämästäni Suomesta, ilman vahvennettuja rajoja yms. Sitten sain tiedon sanan: "Se ei viivästy hetkeäkään." Ja samantien näin takavasemmalta kuvattuna ison kyyhkysen, jonka pään päällä on ruskea risti. Ohjastaja taisi istua edelleen selässä, samoin kuin helmikuisessa näyssä. (HUOM! Lue ylempää ma 6.2.2012 saatu näky...)

Näky oli vähäkontrastinen (himmeähkö), joten mietin, että onko omaa ajatusta... Kysyin rukouksessa: "Herra, onko tämä sinulta?". Ja samassa hetkessä koin vahvaa lämpöä (Hengen läsnäoloa) ruumiissani. Ymmärsin vastauksen ja kiitin Herraa näystä ja tiedon sanoista.

--- --- --- --- --- --- ---

La 27.10.2012 seurakunnan nuorten jumalanpalveluksessa, alkurukouksessa tuli todella vahvasti, taakan omaisesti mieleeni Suomi, ja näin Suomen karttakuvaa. Pari minuuttia siitä, ja pakki meni sekaisin sekä tuli sellainen outo hikisyys, todella kuuma, hyvä että jaksoin seistä. Vasta saarnan alussa oloa helpotti.

Sitten loppurukouksen aikana kuulin sanat: "Hyökkäys tulee mereltä." ja näin kuvaa Pohjanlahden merialueesta (Vaasa-Pori-Turku-Hanko). Vähän aikaa ja vapisin koko ruumiillani, ja yliluonnollinen itku tuli läpi.

Ymmärrys: vihollinen on jo liikkeellä hyökkäämässä, hengellisessä maailmassa, Suomea vastaan.

--- --- --- --- --- --- ---

Su 4.11.2012 aamulla klo 10 Jumalanpalveluksessa tuli vain saarnan aikana: "Hengen sateet ovat lähellä."

--- --- --- --- --- --- ---

La 10.11.2012 Turun Mikaelin seurakuntakodilla Mahdollisuus Muutokseen -mission rukousstartissa sain 2 näkyä / tiedon sanoja.

Klo 10.20 rukouksessa... Näin yhden vaaleanruskean kierremäisen rakennelman (kuin lasten kierreliukumäki), joka kuroutui ylhäältä alaspäin. Näky ylhäältä päin. Sitten näin pelkän Suomen lipun (kielekkeisen valtiolipun/sotilaslipun) ja siihen oli ommeltu ruskealla langalla alempi puuttuva kolmio paikoilleen.

Klo 12.55 rukouksessa... Näin karttakuvan länsirannikosta (Vaasa-Pori-Turku-Hanko) ja merta. Sitten näin ison pyöreän vaalean harmaan katkaisijan Varsinais-Suomen päällä. Asteikossa oli 0, 1, 2 ja 3. Vipu oli osoittamassa nopeuteen 3.

Ymmärrys: Täysillä ("nupit kaakossa"). Kysyin lisäymmärrystä/merkitystä näkyyn ja sain: Täällä Turun alueella tapahtuu tällä hetkellä kaikkein merkittävimpiä asioita. Vihollinenkin on kuullut MediaMissiosta ja siksi tekee hyökkäystä tätä aluetta kohtaan. (Kts. ' La 27.10.2012 '.)

--- --- --- --- --- --- ---

To 22.11.2012 pienryhmän loppurukouksessa, kun rukoiltiin..

..Suomen puolesta näin kuvan tuosta tikatusta Suomen lipusta. Ja sain viisauden: Tehkäämme me oma osamme ja Jumala tekee loput.

Ymmärrys viisaudesta: Lipun paikalleen tikattu osa kuvastaa meidän, Jumalalle elävien, ihmisten osuutta. Ja ylempi osa on Jumalan osuus.

--- --- --- --- --- --- ---

Ti 27.11.2012 pienryhmän loppurukouksessa, kun rukoiltiin Suomen puolesta, näin pohjoista Eurooppaa. Näin vuosien 1323/1556 Suomen ja vuoden 1650 Ruotsi-Suomen rajat, sitten näin kuin nyky-Suomen rajat, mutta Itäraja oli pystympi (Suomi näytti kapeammalta mitä nyt on)

--- --- --- --- --- --- ---

Ti 4.12.2012 pienryhmän Suomen puolesta rukouksessa, näin vaaleahkon ruskean lipputangon ja siitä liehui oikealle päin Suomen lippu. Lipusta puuttui edelleen ylempi kolmiopala, mutta alempi kolmio oli paikoillaan ilman tikkejä.

- Ajatus la 8.12.2012: Ihmisten osuus hoidettu?! Ajallaan on Jumalan osuuden vuoro!

--- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---

Nämä näyt kertovat siitä, että kun alamme rukoilla kansakuntamme ja rajojemme puolesta, niin meillä on toinenkin vaihtoehto linkin näkyihin/profetioihin. Mitä kansamme päättää tehdä, niin Jumalakin päättää tehdä. Meidän valintamme ratkaisee kohtalomme.

Turvaammeko länteen (Natoon / EU:hun) tai itään (Venäjään) VAI turvaammeko Taivaaseen?

Miksi emme siis alkaisi rukoilla Suomen puolesta jo tänään? Miksi jättää jotain huomiselle, jonka voisi tehdä jo tänään?

Suomen pelastaminen rukoillen on tehtävämme.

--- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---

Raamatun jakeille perustuva rukous Suomen Herätyksen puolesta:

http://www.rukous.net/Esimerkkirukoukset/rukous_suomen_heratyksen_puolesta.htm

©2019 powerwithgod - suntuubi.com