Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Ma 31.12.2012-Ti 1.1.2013 Tampere Areenalla, Kirkkauden aika -tapahtumassa sain ilmestyksen, rukouksessa Suomen puolesta. Näin ruskean värisen ristin ja se jakautui kahtia, viistosti vasemmalta oikealle, keskikohdastaan. Sitten sain sanat: "Ristin murtaminen". Ja koin, että se olisi Suomen päälle.

- Lisäys 2.1.2013: Ajatus, joka tuli n. klo 11.30 aikoihin 1.1.13: Vertaa "Ristin murtamista" UT:n kohtaan 1. Kor. 11:23-24 (RK)

" Olen saanut Herralta sen, minkä olen myös ilmoittanut teille: Herra Jeesus sinä yönä, jona hänet kavallettiin, otti leivän, kiitti Jumalaa, mursi leivän ja sanoi: "Tämä on minun ruumiini, joka annetaan teidän puolestanne. Tehkää tämä minun muistokseni." "

--- --- --- --- --- --- ---

Ma 21.1.2013 CBSI-Raamatturyhmän loppurukouksessa heti alussa, kun aloimme rukoilla, niin Varsinais-Suomen kaupunkimissio nousi ajatuksiini ja sain näyn.

Näin karttakuvaa Länsirannikosta (Pori-Turku-Hanko) ja siinä oli Turun kohdalla valkoinen pyörremyrsky, jossa oli neljä "uloketta" ja ne osoittivat vastapäivään. Se pysyi paikoillaan pyörimättä, mutta kasvoi joka suuntaan, myös ylöspäin. Myrskyn silmässä oli tyyntä.

Ajatus ryhmässä neljästä ulokkeesta... Raamatulliset neljä tuulta?

Perry Stonen Unet ja näyt -kirjasta poimittua (mahdollisia merkityksiä): tuleva hengellinen myrsky; Jumala toteuttaa tahtonsa myrskyn avulla; valkoinen väri: vanhurskaus, puhtaus, oikeamielinen ilo, valo

Nah. 1:3 (RK): "Herra on pitkämielinen ja suuri voimassaan, mutta hän ei jätä rankaisematta. Myrskyssä ja rajuilmassa käy hänen tiensä, pilvi on hänen jalkojensa tomu."

--- --- --- --- --- --- ---

La 2.2.2013 paikallisen seurakunnan klo16 perhejumalanpalveluksessa, kesken alku ylistysbiisien, kun rukoiltiin (klo16.38 aikaan)... Näin koko Suomen maan, ja se oli kirkkaassa/korkeassa lasipurkissa ja kansi oli poissa. Ja näin, että pohjalle ilmestyi hiukan vettä; (sitä ei kaadettu mistään sinne). Sitten hyvin nopeasti siitä, purkki alkoi täyttyä vedellä tasaisella vauhdilla, täyteen asti; (eikä edelleenkään kukaan kaatanut vettä purkkiin). Sitten näin, kun kierrekansi meni paikoilleen, purkki kallistui hieman vasemmalle viistoon ja sitten purkki alkoi ravistelun.

- Suomella oli ympäriinsä valkoiset rajat. Ja purkissa oleva vesi oli väriltään vaaleahkoa sinistä, mutta silti läpinäkyvää.

--- --- --- --- --- --- ---

To 28.2.2013 Turku rukoilee -illassa sain ilmestyksiä ja profetian.

1) Ensimmäisen rukouksen aikana... Näin ristin pystyssä vihertävässä maassa. Aika läheltä maan pintaa risti meni yhtäkkiä - oik. alaviistoon suunnassa - poikki ja kaatui taaksepäin maahan. Sitten risti näytti kuin 'sulautuvan' maahan.

2) Kun eri seurakuntien papit rukoilivat... Silmiä kuumotti, ja sitten kuulin sanat "Profetoi Suomesta; kapea rako." Samalla näin kirkkaan suoran viivamaisen kapean raon, joka oli reunoiltaan kirkkaan valkoinen ja keskeltään vaaleansininen.

Ymmärrys: Rako on uskovien ja ei-uskovien välinen kuilu, joka on nyt pienimmillään.

3) Rukousaiheiden puolesta rukoillessa... Näin jonkinlaista koneistoa liikkeessä, ja sain tiedon sanat "Iso koneisto on jo liikkeessä".

--- --- --- --- --- --- ---

Ma 23.9.2013 Turun Helluntaiseurakunnassa (Michael Kimulin rukouskokouksessa) illalla, kun rukoiltiin herätyksen/Suomen puolesta... Näin Suomen ja naapurimaita, mutta Suomen rajat erottautuivat ohuella valkoisella viivalla. Kaikki oli muuten vihreää. Alue välillä Vaasa-Turku (läntisin osa Suomea) oli kaikkein kirkkain vihreä. Kuopion-Lappeenrannan väli ja siitä idemmäksi oli todella tumman vihreää. Kaikki muu Suomi (koko mitalla) oli vaaleampaa vihreää.

--- --- --- --- --- --- ---

Ti 15.10.13 Turussa Mikaelin Raamattukoulun pienryhmässä, kun rukoiltiin Suomen puolesta. Näin kuvanveistäjän käyttämiä työkaluja. Taltan ja kivisen vasaran, molemmat pystyssä. Kahvat/varret ruskeaa puuta. Taltan terä metallin harmaa. Vasara kiven harmaa.

--- --- --- --- --- --- ---

To 6.3.14 Turku rukoilee -illassa Turun vapaaseurakunnassa; n. klo 18.50-19.10 välillä.

Näky muistui mieleeni myöhemmin illalla onneksi, kun en kirjoittanut samantien ylös. Se tuli tilanteessa, jossa ei rukoiltu varsinaisesti Suomen puolesta, joten melkein sivuutin koko näyn. Kiitos Pyhä Henki muistutuksesta!

Sain karttakuva -näyn pienestä kohtaa Suomen itärajaa. Näin kuinka siitä lähti länteen päin kullanvärinen vetoketju ja se oli auki pitkältä matkaa. Ja avatusta kohtaa puuttui kokonaan rajaviiva. (..kuvassa katkoviivalla merkittynä..)

Katselukulma oli kuvan kaltainen, nuoli (kuvassa) näyttää näyn katselun suunnan. Oli kuin olisi katsellut vihreämaastoista karttakuvaa. Suomen maa oli käpristynyt vetoketjusta (vetoketjun reunat).

Lisäys 29.3.2014: - (Tämä on JoukoPihon sivuilta poimittu kommentti, 26.3.2014 - http://www.jouko-piho.fi/211357862)

" Majuri Raimo Hynysen kommentit venäläisten mahdolliseen tunkeutumiseen pohjoisessa Suomen päälaen alueella kuin Itä-Suomessa Nurmeksen alueella

2. Itä-Suomi

''Power of Godin" näyssä vetoketju oli avattu Suomen itärajalta Nurmeksen suuntaan. Venäläisten on tältä alueelta hyvä tulla Suomeen. Sekä Nurmeksen koillispuolella Riihivaarassa että Nurmeksesta itään Kivivaaran alueella on tie Venäjän puolelta Suomeen. Tärkeintä Nurmeksen - Iisalmen - Pyhäsalmen - Pyhännän - Sotkamon - Kuhmon välisellä alueella on, että siellä ei ole suuria vesistöesteitä venäläisten etenemiselle lännen suuntaan. Tämä on paras eteläisin alue Suomessa jonka kautta venäläiset voisivat kohtuullisen helposti edetä Suomen poikki lännen suuntaan. Tällä hyökkäyksellä venäläiset todennäköisesti turvaisivat Oulu-Kajaani-Kuhmo -linjan pohjoispuolella olevan alueen käyttöä.
"

--- --- --- --- --- --- ---

Su 30.3.14 aamulla n. klo 10 sain rukouksessa: "Sana Suomelle: 'Pojat ja tyttäret, siirtykää rukousrintamaan Suomen puolesta.'"

Lisäys su 30.3.-ma 31.3.14 n. klo 00.00 - Tässä DigiNovumin interlineaarista Raamattuversiota tutkiessani nousi ajatus tähän sanomaan liittyen.. Luin juuri tämän Raamatun kohdan siitä: "Lapsukaiset, vartioikaa itseänne epäjumalista." (1.Joh. 5:21)

[lapsukaiset tai lapset, kreikaksi: teknia]

Sanomassa puhutaan pojille ja tyttärille, eli niille jotka ovat aikuistuneet Kristuksen tuntemisessa, ne jotka eivät enää elä maidolla, vaan vahvalla ruualla.

Eli tuo kehotus/sana on erityisesti niille, jotka ovat Kristuksessa aikuistuneita; ottakaa te Kristuksessa aikuistuneet paikkanne rukousrintamassa.

--- --- --- --- --- --- ---

Ti iltana 13.5.14 kun olin rukouksessa ennen nukkumaanmenoa, ja rukoilin kielillä. Niin kuulin kuiskaustakin hiljempaa - äänettömin sanoin - Herran puhuvan minulle: "Rukoile viisi kertaa herätyksen puolesta."

Kehotuksen mukaan rukoilin/pyysin (avunhuutona anoin hengessäni) viisi kertaa, eri sanoilla: "Herra, tuo meille herätys!" - "Herra tuo herätys Suomeen!"

Tuon rukoushetken jälkeen olen jo kolmesti kokenut yhden hetken.

- Jeesus on valmistautumassa ratsaille, Pyhän Hengen (kyyhkysen) ratsaille, joka kantaa herätyksen ristiä päänsä päällä.

(ma 6.2.2012 saatu näky on se, mihin Jeesus on valmistautumassa..) <- kts. ylempää tätä sivua..

--- --- --- --- --- --- ---

Vertaa näkyjä/tiedon sanoja päiviltä 2.7.2011, 6.2.2012 ja 13.5.2014 alla olevaan Sanan kohtaan!

(Alla oleva tekstin pätkä on kokonaisuudessaan: http://powerwithgod.suntuubi.com/?cat=9&lang=fi&y=2014&m=06&d=22)

 

Room. 5:5b - Interlineaari

" sillä Jumalan (agapē) rakkaus on vuodatettu/on kaadettu maahan/on tyhjennetty/on valutettu/on vuotanut meidän sydämiimme meille annettaneen Pyhän Hengen kautta. "

 

- Selitys näyille tämän (Room. 5:5b) Sanan kohdan kautta:

- Kyyhkysen päällä oleva risti on Jumalan (agapē) rakkaus, jonka meille tuo itse kirkkaus, Jeesus. Ja se ei tipahda mihin tahansa, vaan Room. 5:5b kohdan mukaan meidän sydämessämme olevaan maahan.

 - Kreikankielen 'gē' tarkoittaa 'maan' lisäksi 'maaperää' (sitä johon siemen viljellään). Jumala haluaa siis kaataa oman (agapē) rakkautensa meidän sydämiemme maaperään!

 - Ja kun tuo siemen saa kasvaa, niin mitä siitä voikaan syntyä?

 (Loppuun sanon, että aiempi selitys, jotka ovat näkyjen yhteyksissä eivät ole kumoutuneet. Noissa näyissä on kansallinen merkitys sekä ihmistä koskeva yksilöllinen merkitys.)

--- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---

Nämä näyt kertovat siitä, että kun alamme rukoilla kansakuntamme ja rajojemme puolesta, niin meillä on toinenkin vaihtoehto linkin näkyihin/profetioihin. Mitä kansamme päättää tehdä, niin Jumalakin päättää tehdä. Meidän valintamme ratkaisee kohtalomme.

Turvaammeko länteen (Natoon / EU:hun) tai itään (Venäjään) VAI turvaammeko Taivaaseen?

Miksi emme siis alkaisi rukoilla Suomen puolesta jo tänään? Miksi jättää jotain huomiselle, jonka voisi tehdä jo tänään?

Suomen pelastaminen rukoillen on tehtävämme.

--- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---

Raamatun jakeille perustuva rukous Suomen Herätyksen puolesta:

http://www.rukous.net/Esimerkkirukoukset/rukous_suomen_heratyksen_puolesta.htm

©2019 powerwithgod - suntuubi.com