Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Kuva/Näky su 17.8.14 klo 18.30-18.45 välillä (Turun Baptistisrk:ssa Patmos-tilaisuudessa)

Näin karttakuvan Euroopasta/Israelista. Koko kartta oli kuin paperille piirrettynä edessäni. (Kuin kirja on pöydällä, katselukulma oli samankaltainen.)

Israel oli kartalla kuin heti Kreikan alapuolella. Mutta kartasta taisi puuttua Kreikka? Israel oli myöskin kooltaan kuin suurennos nykyisestä valtiosta, oli melkein Suomen kokoinen. Näyssä oleva katselukulma saattoi vaikuttaa siihen, en tiedä?

Ja siis kaikki Suomen ja Israelin rajat (sekä maarajat, että merirajat) olivat väriltään siniset. Ja muiden maiden (40%)harmaat.

 

Lisäys pe 22.8.14: Kun aloin tässä illalla (22.8.) klo 22 jälkeen katselin Euroopan/Lähi-idän karttaa ja vertasin sitä saamaani karttakuvaan/-näkyyn, huomasin yhden oleellisen asian.

Pääpointti: Näkyni kartassa Suomi ja Israel olivat suorassa pystysuuntaisessa linjassa toisiinsa! VRT. Fyysisessä kartassa Suomi on linjassa Kreikan ja Libyan kanssa, ja ei Israelin kanssa.

--- --- --- --- --- --- ---

Sain ti 26.8. (klo 7.30-8.20 unessa tai rukouksessa) uuden näyn tuosta aiemmasta kartasta.

Uudessa näyssä näin kartalla paksun (kuin) rajalinjan, ilmeisesti sinisen, kulkevan ylhäältä alas, Suomen ja Israelin itärajojen edessä (itäpuolella).

 

Tästä nousi ajatus: Yhteinen puolustuslinja.

- Suuntana siis itä. Suomella Venäjä ja Israelilla islam.

(ja tämä olisi ymmärrettävä hengellisesti)

 

"Viivoitetut alueet ovat vain suuntaa antavia. EIVÄT tarkkoja alueita. - Ne ovat näin siksi, että ne (Saksa ja Puola) erottuivat jotenkin edukseen kartassa.. - Balkanin katkoviivoitetulla alueella vain pari/muutamia isoja valtioita (ei pieniä); (ei parempaa muistikuvaa)"

 

Lisäystä 7.9.14: - (Tämä on JoukoPihon sivuilta poimittu kommentti, 28.8.2014 - http://www.jouko-piho.fi/211357862)

" Mikan kommentti karttanäkyyn

Lueskelin profetiasivustoasi. Tällä tuskin on merkitystä, mutta ajattelin kuitenkin mainita. Katselin  ”Power with God” –karttanäkyjä ja 26.8. –karttanäky herätti ajatuksia. Tekstin kohta ”Balkanin katkoviivoitetulla alueella vain pari/muutamia isoja valtioita (ei pieniä)". Katsoin karttaa ja mietin mistä se muistuttaa. Samalla mieleeni nousi Kosovo.

Tämä saattaa olla sattumaa ja yhtäläisyyksien näkemistä sielläkin missä niitä ei ole, mutta katsopa oheisia kuvia:

Okei, samanmuotoisia maita maailmasta varmasti löytyy, mutta tuskin on sattumaa, että Kosovossa on käyty suuria taisteluja islamin ja ortodoksisuuden välillä. Kosovo on Pristinan Suomen suurlähetystön sivuston mukaan Serbian ortodoksisen kirkon hengellinen keskus eivätkä serbit siksi halua luopua siitä.

No, tämä jää nähtäväksi, onko tässä mitään yhteyttä vai ei. Kosovohan on karttanäyn korostettuun alueeseen nähden olemattoman pieni, piskuinen alue, joten mittasuhde tuntuu hämmentävältä."

--- --- ---

Ke 3.9.14 n. klo 19.00 aikoihin, kun luin tuota kommenttia, niin mieleeni tuli:

UT:sta löytyy vastaavuus, liittyen Jeesuksen Nasaretilaisuuteen.

Joh. 1:45-46 (RK)

" 45. Filippos tapasi Natanaelin ja sanoi hänelle: "Me olemme löytäneet hänet, josta Mooses laissa ja profeetat kirjoissaan ovat kirjoittaneet: Jeesuksen, Joosefin pojan, Nasaretista." 46. Natanael kysyi häneltä: "Voiko Nasaretista tulla mitään hyvää?" Filippos vastasi: "Tule katsomaan!" "

Nasaret oli pieni paikka Jeesuksen aikana. - Verrattavissa esim. Kosovoon karttanäyssä. - Ja millainen vaikutus Jeesuksella olikaan!

--- --- ---

Tänä iltana (su 7.9.14) Patmoksen Raamattuluennon yhteydessä, kun puhuttiin ISIS järjestön perustaman kalifaatin tavoitteista vallata Rooma. (ymmärtävät/ajattelevat Rooman 'kristittyjen hengelliseksi keskukseksi')

Mieleeni välähti samantien ylläoleva "Mikan" kommentti, ja myöskin Ilm. 20:4:ssäkin mainittava 'pedon kuva'. Tuo sana 'kuva' on Textus Receptus -käännöksessä 'eikōn' (= kaltaisuus, kuva, vastine); mutta käännettävissä myös: 'ikoni' ?

('villieläimen/pedon ikoni')

Ja ortodokseillahan on ikoneita. Tuli vain mieleen, että eikö Kosovo olisi Rooman lailla kalifaatin tavoitelistalla? Ainakin hengellisesti, Kosovo taitaa olla todella tärkeä alue!

--- --- --- --- --- --- ---

Su 14.9.14 illalla klo 21.30-24.00, kun kuuntelin 'Taivaan ja maan väliltä' -ohjelmaa ja yhden soittajan johdosta luin alla olevaa uutista klo 23.00 jälkeen..

http://yle.fi/uutiset/putinin_ex-avustajan_kootut_lausunnot_ukrainaan_sota_venajan_rajat_piirretaan_uudestaan_putin_haluaa_suomen/7470369

ja klo 23.08 uutista lukiessa, tuli tällainen sana:

Herätys Suomi! Sinä et pysy kansana, jos et ole minun edessäni.

 

En julkaissut tätä aiemmin, koska jätin sen koeteltavaksi itselleni. No, tänään 25.9.14 klo 16.30, kun tein CBSI-tehtäviä, niin Sana puhui minulle, ja muistin nuo aiemmat sanat; ja ymmärsin, että tässä on vahvistus:

 

1.Kun. 8:25 (osa Salomon rukousta)

" 25. Oi HERRA, Israelin Jumala! Pidä se, minkä olet luvannut palvelijallesi Daavidille, minun isälleni: 'Aina on mies sinun suvustasi istuva minun edessäni Israelin valtaistuimella, jos poikasi vain pitävät huolen tiestään, niin että he vaeltavat minun edessäni, kuten sinä olet vaeltanut minun edessäni.' 26. Israelin Jumala, käyköön siis toteen sanasi, jonka puhuit palvelijallesi Daavidille, minun isälleni.  "

Jakeessa on alaviite 1.Kun. 2:4, jossa HERRA puhuu samasta Salomon Isälle Daavidille.

 

Se, mitä minulle on noussut mieleen noista sanoista on: Kun menen HERRAN tai Isän tai Jumalan tai Jeesuksen eteen, niin minun on vietävä myös Suomi mukanani HERRAN tai Isän tai Jumalan tai Jeesuksen eteen. Se on ainoa keino, jolla Suomi kulkisi Hänen edessään!

Ja kehotan sinua lukija, jos koet piston sydämessäsi tästä asiasta, ole mukana! Et hylkäisi Suomea.. sivuun. Sillä jos vain yhdelle olisi tehtävänä viedä Suomi Hänen kasvojensa eteen, ja hän unohtaisi, niin silloin olisi aina joku toinen ihminen, joka varmistaisi, että Suomi on Hänen kasvojensa edessä joka päivä.

--- --- --- --- --- --- ---

Yöllä ti 2.12.2014 klo 04.00 jälkeen rukouksessa saadun sanan yleinen osuus:

 

"Miksi, miksi Suomi, olet minun arvojani vastaan? Eivätkö minun arvoni ole hyvät? Enkö minä tiedä, mikä on sinulle parhaaksi?

 

Käänny minun puoleeni, kun on vielä aikaa. Aikaa ei ole paljon...

Minä olen ylpeitä vastaan.

Mikään ei tule vihani tielle, kun se puhkeaa."

 

Tämän saadun sanan viimeiseen lauseeseen on VT:ssä vastine Jumalan ja Juudan/Israelin välillä! Kyseiset sanan kohdat tulivat vastaani, kun luin Pekka Sartolan 'Tuon heidät takaisin' -kirjaa s. 66-67.

2.Kun. 21:10-15 - RK

" 10. Silloin HERRA puhui palvelijoidensa, profeettojen, kautta ja sanoi: 11. "Manasse, Juudan kuningas, on tehnyt nämä inhottavat teot ja siten tehnyt pahaa enemmän kuin amorilaiset, jotka olivat ennen häntä. Epäjumalillaan hän on vietellyt myös Juudan tekemään syntiä. 12. Sen tähden HERRA, Israelin Jumala sanoo näin: Minä tuotan sellaisen onnettomuuden Jerusalemille ja Juudalle, että joka sen kuulee, sen molemmat korvat soivat. 13. Minä mittaan Jerusalemin samalla mittanuoralla kuin Samarian ja punnitsen sen samalla vaa'alla kuin Ahabin suvun. Minä pyyhkäisen Jerusalemin, niin kuin vati pyyhitään, se pyyhitään ja käännetään kumolleen. 14. Minä hylkään perintöosani jäännöksen ja annan heidät vihollistensa käsiin. He joutuvat kaikkien vihollistensa saaliiksi ja ryöstettäviksi, 15. koska he ovat tehneet sitä, mikä on pahaa minun silmissäni. Näin he ovat vihastuttaneet minut siitä päivästä asti, jona heidän isänsä lähtivät Egyptin maasta, tähän päivään saakka. "

2.Kun. 23:26-27 - RK

" 26. HERRA ei kuitenkaan kääntynyt hehkuvasta vihastaan, joka oli syttynyt Juudaa vastaan kaiken sen vuoksi, millä Manasse oli vihastuttanut hänet. 27. HERRA sanoi: "Minä siirrän myös Juudan pois kasvojeni edestä, kuten siirsin Israelin. Minä hylkään Jerusalemin, tämän kaupungin, jonka valitsin, ja temppelin, josta sanoin: Minun nimeni on oleva siellä." "

--- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---

Nämä näyt kertovat siitä, että kun alamme rukoilla kansakuntamme ja rajojemme puolesta, niin meillä on toinenkin vaihtoehto linkin näkyihin/profetioihin. Mitä kansamme päättää tehdä, niin Jumalakin päättää tehdä. Meidän valintamme ratkaisee kohtalomme.

Turvaammeko länteen (Natoon / EU:hun) tai itään (Venäjään) VAI turvaammeko Taivaaseen?

Miksi emme siis alkaisi rukoilla Suomen puolesta jo tänään? Miksi jättää jotain huomiselle, jonka voisi tehdä jo tänään?

Suomen pelastaminen rukoillen on tehtävämme.

--- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---

Raamatun jakeille perustuva rukous Suomen Herätyksen puolesta:

http://www.rukous.net/Esimerkkirukoukset/rukous_suomen_heratyksen_puolesta.htm

©2019 powerwithgod - suntuubi.com